lunes, 28 de septiembre de 2009

UNA CANCION PARA UNA IMAGEN


Ayer domingo por la tarde, después de ver la fórmula 1, en una tarde desapacible y lluviosa, propia de los primeros días del otoño, en la que no apetece moverse de casa, me dedique a visitar algunos de los blogs, que con frecuencia visito.

M e llamo la atención, en el blog de la A. C. Casa Clara de Potries, la entrevista que el compañero y amigo Vicent Gironès, ha realizado al fotógrafo Pere Huerta, pero más aún algunas de las fotografías.

He de decir, que no conozco personalmente a Pere Huerta, tan solo de oídas, aunque no soy aficionado a la fotografía os recomiendo que entréis en el blog http://casaclarapotries.blogspot.com/ , y veáis su galería fotográfica. A mí personalmente me ha llamado la atención, sobre todo una de ellas y el texto que la acompaña, el autor la titula:”l’amistat”.

Partim. En una estona iniciem el viatge. Escorcollar la veritat oculta. Dins de nosaltres. Viatge interior. Descobrir els plecs eterns on et manifestes, Amic. Amiga. Vull descobrir-te sabent-me tu. Sabent-nos tot. Als llençols que aixopluguen l’Amistat no hi ha lloc al dubte, mirem endavant. Passen les tempestes. Temor de nit. Nit disfressada de nit disfressada de mi. Et vull conèixer. Tot. Sense tenebres. Saber-me dintre teu. Ets la meua veritat fraccionada, complementària. Amiga, Amic. Amistat. Partim ara, inciem aqueix viatge a dins de nosaltres. Fugim. De nosaltres mateixos? És la pensa qui ens traiciona? Vull abraçar el teu somriure amb la veritat de les mans nues, Amic. Amiga. Besar-te plenament amb una abraçada callada, en silenci. Vull rebre la càlida veritat de l’experiència dels teus llavis. Vull niuar a dintre teu. Trencar amb les meues mans la por. A la llum del dia. Vull plantar-li cara a la llum del sol, vidrenc, amable. Llum superficial de traició de nit de tenebra disfressada de mi. Ets a l’estació? Partim. Vinga acosta’t-hi. Anem-nos-en. A ofegar la tenebra eixuta que se’n fuig. Por de la Nit poregosa. Terror de nit. Terror de mi. No em sé si tu no hi ets. Amiga. Amic. A dins de tu he vist la veritable amistat: la veritat. T’estime Amiga, Amic. I els teus ulls. Aigües de cristall blavós de mar. El teu cor immens. De conversa tendra i amable. L’Amistat. L’Amor. La mà estesa. El somriure càlid. Viatgem. Com més a dins millor. De nosaltres. A descobrir-nos en la veritat descoberta i nua i nostra de l’Amistat, Amiga, Amic.

Esta tarde, mientras preparo comentarios para el blog de la Escuela Taller Gandia-Marítima, he encontrado una canción, que creo que le va a la imagen y a este tiempo de inicio de otoño.

Para terminar, un saludo a Vicent Gironès y a los miembros de la A. C. Casa Clara de Potries, animándoles a que sigan con su labor cultural,.

ESTO SOLO LO ARREGLAMOS ENTRE TODOS

SLIDE